foot gel na nohy kaštanový 100ml

39 hodnocení
 
Vegan
 
  • 1 z 2

Aktivní gel na nohy s výtažkem z kaštanu s osvěžujícím a zklidňujícím účinkem. Vyživuje pokožku nohou a rychle odstraňuje únavu, dává pocit úlevy a relaxace.

Obsahuje 93% složek přírodního původu.

Dostupnost SKLADEM
Běžná cena 69,90 Kč
Ušetříte 10 Kč (–14 %)
59,90 Kč    
Kód produktu A10300
Značka Ziaja Ltd
Kategorie ZIAJA
 
Až do 3.6.2022 můžete pro váš oblíbený produkt hlasovat v soutěži Cosmo Beauty Awards 2022!

https://cosmopolitan.cz/cosmoba/hlasovani/kategory?id=168

Aktivní gel na nohy s výtažkem z kaštanu s osvěžujícím a zklidňujícím účinkem. Extrakt z kaštanu je bohatý na flavonoidy (zejména escin a esculin). Navíc obsahuje saponiny, taniny, cukry, steroly a minerální sloučeniny. Zvyšuje odolnost krevních cév proti praskání, snižuje jejich křehkost a obnovuje elasticitu. Zlepšuje průtok krve v kožních cévách, má protizánětlivé vlastnosti a zabraňuje tvorbě otoků. Je tedy indikován pro oteklou pokožku, používá se na "těžké" nohy.
Kaštanový gel na nohy důkladně vyživuje pokožku nohou, rychle odstraňuje únavu, dodává pocit úlevy a relaxace. Intenzivně zvlhčuje, účinně zklidňuje podráždění a zabraňuje jejich tvorbě. Gel se snadno vstřebává a nelepí. Je doporučený pro osoby vystavené dlouhodobému onemocnění nebo se sklonem k otokům nohou.

Působení

- Důkladně vyživuje pokožku nohou
- Rychle odstraňuje únavu
- Dodává pocit úlevy a relaxace
- Intenzivně zvlhčuje
- Účinně zklidňuje podráždění a zabraňuje jejich tvorbě

Aktivní látky

- Výtažek z kaštanu
- Provitamín B5

Typ pokožky

všechny 17+

Použití

Malé množství gelu naneste na pokožku a jemně vmasírujte.

Složení

viz záložka parametry

Hmotnost 0.116 kg
složení Aqua (Water), Propylene Glycol, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Glycerin, Carbomer, Panthenol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Eugenol, Citronellol, Linalool, Sodium Hydroxide. Uvedený seznam složek je v souladu s aktuálním stavem výroby ke dni 28. 10. 2020

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: