❕ Od středy 1.5. do pondělí 6.5. z důvodu zavření skladu se budou všechny objednávky vyřizovat až od úterý 7. 5. Děkujeme za pochopení ❕

kašmírové proteiny krémový sprchový gel 500ml

 
 
  • 1 z 3

Změkčující a hydratační krémový sprchový gel s proteiny kašmíru a glycerinem. Jemná pudrová vůně v kombinaci oleje ylang ylang s elegantní směsí pižma, vanilky a smyslným nádechem cedru. Vhodné pro sprchování i do koupele.

Obsahuje 95% složek přírodního původu.

Dostupnost SKLADEM
89,90 Kč    
Kód produktu A10185
Značka Ziaja Ltd
Kategorie Kašmírové proteiny
 

Změkčující a hydratační krémový sprchový gel s proteiny kašmíru a glycerinem. Kašmír je synonymem luxusu. Skládá se převážně z keratinového proteinu, získaného enzymatickou hydrolízou. Díky vysokému obsahu aminokyselin kašmírové proteiny dokonale vyhlazují pokožku a vlasy. Vytváří speciální ochrannou vrstvu, která udržuje rovnováhu hydrolipidů.
Krémový sprchový gel jemně a účinně myje pokožku, nevysušuje pokožku ani při častém mytí. Zanechává pokožku měkkou a jemnou na dotek. Vytváří sametově krémovou pěnu, která zanechává na pokožce příjemnou vůni. Má jemnou pudrovou vůni v kombinaci oleje ylang ylang s elegantní směsí pižma, vanilky a smyslným nádechem cedru. Vhodné pro sprchování i do koupele.

Obsahuje 95% složek přírodního původu.

působení

- Jemně a účinně myje pokožku
- Nevysušuje pokožku ani při častém mytí
- Zanechává pokožku měkkou a jemnou na dotek
- Vytváří sametově krémovou pěnu
- Zanechává na pokožce příjemnou vůni
- Vhodné pro sprchování i do koupele

aktivní látky

- Proteiny kašmíru

typ pokožky

všechny 

použití

Na mytí používejte malé množství gelu. Důkladně opláchněte. Lze použít i jako pěna do koupele.

složení

viz záložka parametry

Hmotnost 0.553 kg
složení Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Laureth-4, Glycerin, Hydrolyzed Keratin, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Linalool, Citric Acid, CI 17200 (D&C Red No. 33).platí od:22/03/2021

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: