❕ Od středy 1.5. do pondělí 6.5. z důvodu zavření skladu se budou všechny objednávky vyřizovat až od úterý 7. 5. Děkujeme za pochopení ❕

kašmírové proteiny sérum na vlasy pro zvýšení lesku 50ml

 
 
  • 1 z 4

Sametové sérum na vlasy pro zvýšení lesku s kašmírovými proteiny a amarantovým olejem pro vlasy normální, slabé, jemné a suché.

Dostupnost SKLADEM
129 Kč    
Kód produktu A1017C
Značka Ziaja Ltd
Kategorie Kašmírové proteiny
 

Sametové sérum na vlasy pro zvýšení lesku s kašmírovými proteiny a amarantovým olejem pro vlasy normální, slabé, jemné a suché. Kašmír je synonymem luxusu. Skládá se převážně z keratinového proteinu, získaného enzymatickou hydrolízou. Díky vysokému obsahu aminokyselin kašmírové proteiny dokonale vyhlazují pokožku a vlasy. Vytváří speciální ochrannou vrstvu, která udržuje rovnováhu hydrolipidů. Amarantový olej je za studena lisovaný ze semen "Amaranthus cruentus". Je vynikající v péči o vlasy a k ošetření podrážděné, atopické, suché pokožky a akné.
Sérum na vlasy dodává vlasům zdravý lesk. Dokonale vyhlazuje vlasy, usnadňuje rozčesávání mokrých i suchých vlasů, chrání a hydratuje přesušené konečky vlasů. Je účinné po prvním použití.

působení

- dodává vlasům zdravý lesk
- dokonale vyhlazuje vlasy
- usnadňuje rozčesávání mokrých i suchých vlasů
- chrání a hydratuje přesušené konečky vlasů
- je účinné po prvním použití

aktivní látky

- Proteiny kašmíru
- Amarantový olej

typ vlasů

normální, slabé, jemné, suché 

použití

Rozetřete v dlaních 1 až 2 dávky přípravku a poté vmasírujte do suchých nebo mokrých vlasů. Doporučeno pro celou délku vlasů, zejmána na konečky. Neoplachujte. Doporučujeme používat ostatní přípravky z kašmírové řady s amarantovým olejem.

Složení

viz záložka parametry

Hmotnost 0.074 kg
složení Dimethicone, Dimethiconol, Isohexadecane, Hexyl Laurate, Phenyl Trimethicone, Isopropyl Myristate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Amaranthus Cruentus Seed Oil, Hydrolyzed Keratin, Parfum (Fragrance), Linalool.platí od:23/09/2022

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: