kašmírové proteiny tělové mléko vyživující 400ml

 
 
  • 1 z 2

Intenzivně vyživující tělové mléko s proteiny kašmíru a bambuckým máslem pro suchou pokožku. Kombinuje všechny účinky produktu intenzivní péče o tělo. Lehká vyživující receptura, účinnost, rychlé vstřebání a elegantní vůně.

Obsahuje 95% složek přírodního původu.

Dostupnost SKLADEM
129 Kč    
Kód produktu A1018A
Značka Ziaja Ltd
Kategorie Kašmírové proteiny
 

Intenzivně vyživující tělové mléko s proteiny kašmíru a bambuckým máslem pro suchou pokožku. Kašmír je synonymem luxusu. Skládá se převážně z keratinového proteinu, získaného enzymatickou hydrolízou. Díky vysokému obsahu aminokyselin kašmírové proteiny dokonale vyhlazují pokožku a vlasy. Vytváří speciální ochrannou vrstvu, která udržuje rovnováhu hydrolipidů.
Tělové mléko s proteiny kašmíru kombinuje všechny účinky produktu intenzivní péče o tělo. Lehká vyživující receptura, účinnost, rychlé vstřebání a elegantní vůně. Promašťuje a doplňuje nedostatek lipidů v pokožce, snižuje nadměrnou drsnost a vysušení pokožky. Účinně hydratuje, vyhlazuje a zpružňuje pokožku. Zanechává pokožku hebkou a vláčnou na dotek.
* Prokázaná účinnost již po prvním použití výsledky testů in-vivo: zvýšení hydratace pokožky o 42%.

Obsahuje 95% složek přírodního původu.

působení

- Promašťuje a doplňuje nedostatek lipidů v pokožce
- Snižuje nadměrnou drsnost a vysušení pokožky
- Účinně hydratuje
- Vyhlazuje a zpružňuje pokožku
- Zanechává pokožku hebkou a vláčnou na dotek

aktivní látky

- Proteiny kašmíru

typ pokožky

všechny 

použití

Naneste mléko na pokožku a jemně vmasírujte. Používejte tak často, jak je potřeba. Vhodné pro každodenní péči.

složení

viz záložka parametry

Hmotnost 0.441 kg
složení: Aqua (Water), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Glycerin, Isopropyl Palmitate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Propylene Glycol, Steareth-2, Panthenol, Hydrolyzed Keratin, Sodium

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: